torstai 22. kesäkuuta 2017

ESPOO, Dominas

DISCLAIMER: Pizzat tilattiin keskelle remonttia ja olin sitä syödessäni nälkäinen kuin susi. Arvioni mausta ei siis välttämättä ole ihan realistinen.

* * *

Se on aina jännittävää kun tilaa Pizza-Onlinen avustuksella uudesta paikasta pizzaa. Etenkin kun kyseessä on tulevan kodin lähimpiä lettuloita. 

Ihan nimen perusteella valitsin ensimmäiseksi kohteeksi Dominas–nimisen pizzerian. Pieni sadomaso-viba nimessä ei voi olla huono merkki? Mikä on sun turvasana?

Tilasimme neljä Mielitekoa (mitä muuten tapahtui Fantasia–nimelle?), ja ne saapuivatkin kiitettävän nopeasti. Tai itseasiassa 75% niistä saapui, yksi pizzoista oli unohtunut johonkin. Ystävällinen kuljettaja pahoitteli kovin ja lupasi toimittaa puuttuvan neljänneksen pikimmiten.

Olen kuullut tarinan pizzeriasta, jonka ruokalistassa oli maininta "saattaa sisältä yllätystäyte". (Nerokas valitusblokkeri imo.) Omassa pizzassani oli kyllä pizzansyöntiurani toistaiseksi yllättävin lisätäyte, nimittäin kynä:

Tonnikala, katkarapu, kapris, tuore tomaatti, kynä –pizzani.


Ok.

Neljäs pizza saapui melko nopeasti vielä runsaiden anteeksipyyntöjen ja puolentoista litran hyvittelypepsin kera. Kiitin kohteliaasti. En palauttanut kynää, sillä remontin keskellä sille saattaisi tulla käyttöä. (Niin kuin on tullutkin.)

Kaikista vastoinkäymisistä ja yllätystäytteistä huolimatta pizzat olivat aivan hiton hyviä! 

Vaimon myöhässä saapunut pizza. Maistui kuulemma sekin.

Tomaattikastike oli hieman makeaa, mutta mielestäni erittäin hyvällä tavalla. Täytteet tuntuivat freeseiltä ja niitä oli riittävästi muttei liikaa, ja pohja oli juuri passeli. Ei liian kostea eikä kuiva.

Eli kyllä Dominasille täytyy antaa ainakin toinen mahdollisuus. Jos sieltä alkaa tulla enemmänkin noita toimistotarvikkeita, lupaan infota asiasta. 

Matador Hi-School –kyniä saa näemmä tilattua ilman pizzaakin, esimerkiksi Amazonista.

3 kommenttia:

  1. Kokeile the chili's, siitä ihan vierestä. Tosin en ole varma onko niillä kotiinkuljetusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listalla on! Tänään muuten kävin uudestaan Dominasissa. Ihan hyvä pizza oli ilman kynääkin.

      Poista
  2. Oliko ns. etninen räkäpizzeria? Silloin täytteistä saattaa löytyä mm. erinäisiä kehon eritteitä, ja tämä tarina on tosi. Ainoa ravintola, jossa meikäläinen tilaa ikinä pizzaa, on TURUN Dennis. Ei mulla muuta.

    VastaaPoista